Menu

Landmark Project

17   —    25 Sep 2022

Architecture / Landscape, Interiors & Furniture, Urban Design

17 SepOpen 24h

18 SepOpen 24h

19 SepOpen 24h

20 SepOpen 24h

21 SepOpen 24h

22 SepOpen 24h

23 SepOpen 24h

24 SepOpen 24h

25 SepOpen 24h

In Person

Free, no ticket required

Centre Point

St Giles Square

London

WC2H 8NH

Designed by

Supported by

Swivel brings colour and interactivity to St Giles Square, a vibrant public space beside Tottenham Court Road.

This area of London is a place of transition: from underground train links including the newly opened Elizabeth Line to performance venues; historical sites to experiential food halls, yet they’re set against a grey concrete backdrop. Swivel is a celebration of materiality and movement, and invites the public to have a moment in this space. Through unexpected hues and patterns, Swivel will brighten up this area and offer a juxtaposing natural material to a square that is surrounded by many man-made structures – from the Brutalist Centre Point to contemporary glass buildings. The square has many points of entry, and Swivel allows people to pause their journey, and enjoy this playground of seating.